© Baykuş Haber

Bingöllü şehit son yolculuğuna uğurlandı

PENÇE-ŞİMŞEK OPERASYONU’NDA TERÖR ÖRGÜTLERİNİN TACİZ ATEŞİ SONUCU ŞEHİT DÜŞEN PİYADE SÖZLEŞMELİ ER FURKAN GÜNERİGÖK, MEMLEKETİ BİNGÖL’DE DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI.

Pençe-Şimşek Operasyonu'nda terör örgütlerinin taciz ateşi sonucu hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Furkan Günerigök, memleketi Bingöl'de dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından gerçekleştirilen Pençe-Şimşek Operasyonu sırasında meydana gelen çatışmada şehit düşen Piyade Sözleşmeli Er Furkan Günerigök, askeri uçakla memleketi Bingöl'e getirildi. Havalimanından alınan şehidin naaşı, merkez Ilıcalar Beldesi'ne götürüldü ve burada cenaze töreni düzenlendi. Duaların okunmasının ardından şehit Günerigök, aile mezarlığına defnedildi.

Vali Kadir Ekinci, şehidin ailesi, askeri personel ve vatandaşların katıldığı cenaze töreninde duygu dolu anlar yaşandı. 1998 doğumlu olan şehit Günerigök'ün bekar olduğu belirtildi. Türk milleti, bu tür acılarla yüreği yanarken, şehitlerine olan minnet ve saygısını her daim göstermeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER