© Baykuş Haber

Bir bilenle bilge nesil yarışması ödül töreni gerçekleşti

PAMUKKALE BELEDİYESİ VE DENİZLİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ İLE DÜZENLENEN “BİR BİLENLE BİLGE NESİL” KİTAP OKUMA VE KOMPOZİSYON YAZMA YARIŞMASI SONUÇLANDI. ÖDÜL TÖRENİNDE KONUŞAN PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ, “KİTAPLA OLAN GÜZEL MÜNASEBET TOPLUMUN DAHA SAĞLAM BİR ZEMİNE OTURMASINI SAĞLAYAN BİR GÜZELLİKTİR” DEDİ.

Pamukkale Belediyesi ve Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen "Bir Bilenle Bilge Nesil" kitap okuma ve kompozisyon yazma yarışması sonuçlandı. Ödül töreninde konuşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, kitapla kurulan güzel ilişkinin toplumun sağlam bir temel üzerine oturmasını sağlayan bir güzellik olduğunu ifade etti.

Pamukkale Belediyesi, eğitim alanındaki desteklerine bir yenisini ekledi ve liseler arası düzenlenen kitap okuma ve kompozisyon yazma yarışmasına destek verdi. Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Eğitimciler Birliği Denizli Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) Denizli 1 nolu Şubesi işbirliğiyle düzenlenen "Bir Bilenle Bilge Nesil" kitap okuma ve kompozisyon yazma yarışması ödül töreni, PAÜ Hüseyin Yılmaz Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, protokol üyeleri ve öğrencilerin katıldığı ödül töreninde konuştu.

Denizli İl Millî Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, Pamukkale Belediyesi'nin eğitim alanındaki maddi ve manevi desteklerinin büyük önem taşıdığını belirtti. Eğitimin medeniyetin temeli olduğunu vurgulayarak, "Bizim amacımız gelecek nesilleri iyi yetiştirmektir. Bir Bilenle Bilge Nesil projesi bu hedefle oluşturulmuş çok güzel bir projedir. Bu faaliyetlerimizi yerel yönetimlerimizin, sivil toplum kuruluşlarının ve destek vermek isteyen herkesin işbirliğiyle gerçekleştiriyoruz. Pamukkale Belediye Başkanımızın maddi ve manevi olarak eğitimin her alanına verdiği destekler çok kıymetlidir. Başkanımıza öğrenciler adına teşekkür ediyorum" dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ise eğitimin toplumun temel taşı olduğuna dikkat çekerek, "Geçmişimize baktığımızda eğitim konusunda dünyaya yön veren medeniyetlerin evlatlarıyız. Şu anda hedeflerimize baktığımızda Türkiye Yüzyılı olarak ifade ediyoruz önümüzdeki yüzyılı. Diyoruz ki Dünya Türkiye'yi elde ettiği başarılarla anacak. Dünyaya Türkiye yüzyılının mührünü gençliğimiz vuracak. Biz de o emek veren, gayret gösteren büyükler olarak o günlerde geldiğinde gençliğimize bakıp gurur duyacağız. Hedefimiz olan o Türkiye yüzyılına ulaşma noktasında en önemli argümanımız hazinemiz aslında öğretmenlerimiz. Bu öğretmenler bizim çocuklarımızı şekillendirecek. Pamukkale Belediyesi olarak eğitime olan katkılarımızı sürdürüyoruz. Eğitim alanında desteklerimiz devam edecek" dedi.

Öğrencilere ödülleri takdim edildikten sonra, dereceye giren öğrenciler tebrik edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER