© Baykuş Haber

Bir Tebessüm Bir Hayat Derneği Başkanı Hakan Çil ile ekibi ihtiyaç sahibi aileleri yalnız bırakmadı

BİR TEBESSÜM BİR HAYAT DERNEĞİ, KURBAN BAYRAMINDA KOCAELİ BÖLGESİNDEKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİ AİLELERİ YALNIZ BIRAKMAYARAK GIDA KOLİSİ, ÇOCUKLARA İSE OYUNCAK DAĞITTI.

Bir Tebessüm Bir Hayat Derneği, Kurban Bayramı öncesinde Kocaeli bölgesindeki ihtiyaç sahibi ailelere destek olmak amacıyla harekete geçti. Dernek Başkanı Hakan Çil ve ekibi, bu özel dönemde ihtiyaç sahibi ailelere yardım elini uzattı. Kocaeli genelinde ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden dernek, evlerini tek tek ziyaret ederek büyüklerin sağlık ve durumlarını sordu. Ailelerin dertlerini dinleyen Hakan Çil, kişisel olarak hazırladıkları gıda kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Minikleri de unutmayan dernek üyeleri, çocuklara oyuncaklar hediye ederek yüzlerinde tebessüm oluşturdu.

Kurban Bayramı'nın dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştiren bir zaman olduğunu belirten Bir Tebessüm Bir Hayat Derneği Başkanı Hakan Çil, "Kocaeli bölgesindeki tüm ihtiyaç sahiplerini tespit ettik. Her bir ailenin evine giderek onların ihtiyaçlarını yerinde tespit ettik ve hazırladığımız gıda kolilerini ulaştırdık. Çocuklarımıza da çeşitli hediyeler verdik. Eğer bu süreçte bir insanın yüzünde bir tebessüm oluşturabildiysek ne mutlu bize. İhtiyaç sahibi aileler ve çocuklar, hiçbir zaman yalnız olmadıklarını bilmeliler; çünkü biz varız. Peygamber efendimizin (s.a.v) 'Komşusu açken kendisi tok yatan bizden değildir' sözünü aklımızdan çıkarmayarak çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER