© Baykuş Haber

Birecikte gençlik festivali

BİRECİK’TE GENÇLİK FESTİVALİ

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde Birecik İlçesi'nde düzenlenen Geleneksel 3. Gençlik Festivali, çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Birecik Belediyesi, Birecik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün katkılarıyla hazırlanan bu festival, Birecik ilçesinin sahil kenarındaki 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda gerçekleştirildi.

Gençlik Festivali, sportif aktivitelerin yanı sıra müzik eğitimi alan gençlerin sahne almasıyla renklendi. Piyano resitali ve müzik performanslarının yer aldığı etkinlikte, gençler keyifli vakit geçirdi. Birecik Kaymakamı Kadir Duman, Birecik Belediye Başkanvekili Adnan Yaşar, AK Parti Birecik İlçe Başkanı Halil Yavuz, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve gençler de festivalde yer aldı.

Festival alanında ayrıca çeşitli eğitim ve spor standları kuruldu. Öğrenciler, bilgisayar ve STEM eğitimi alanlarında edindikleri becerileri sergilediler. Resim ve rölyef sergileri büyük ilgi gördü. Festival kapsamında düzenlenen spor yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri takdim edildi.

Bu festival, gençlerin yeteneklerini sergileyebildikleri, eğitim aldıkları alanlarda becerilerini paylaşabildikleri ve eğlenceli zaman geçirebildikleri önemli bir etkinlik olarak düzenlendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER