© Baykuş Haber

Bizde ittifak mezara kadar

MHP ERZURUM İL BAŞKANI ADEM YURDAGÜL, “DERDİ MİLLET OLANLARIN İTTİFAKI PAZARA KADAR DEĞİLDİR” DEDİ.

MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, Millet İttifakı'nda yaşanan ayrılığa dikkat çekerek, "Derdi millet olanların ittifakı pazara kadar değildir" şeklinde konuştu. 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Millet İttifakı'nın büyük bir hezimet yaşadığını ve seçimlerin ardından ittifak bileşenlerinin ayrı yollara gittiğini belirten Yurdagül, "Onların bu tavrı, zaten çıkar ittifakı kurduklarını gösteriyor. Oysa Cumhur İttifakı'nın temelinde milli çıkarlar, ülkenin birliği ve beraberliği, huzur ve güvenliği bulunuyor. Bu değerler etrafında birleşmiş olan bir ittifakın dağılması veya parçalanması mümkün değildir" şeklinde konuştu.

Yurdagül, Millet İttifakı'nın karşı karşıya kalacağı sıkıntıların sadece yol ayrımı ile sınırlı olmadığını, daha fazla tartışma ve görüş ayrılıklarının yaşanabileceğini ifade etti. Milletin, bu durumu görerek Türkiye'nin uçurumun kenarından döndüğünü daha iyi anlayacağını söyledi.

Ayrıca, 28 Mayıs seçimlerinde ikinci kez zafer kazanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'nin geleceğine yönelik vizyonunu başlattığını belirten Yurdagül, önümüzdeki 5 yıl boyunca Cumhur İttifakı'nın birliğinin ve dayanışmasının Türk milleti tarafından her aşamada görüleceğini söyledi. Kendilerinin her zaman ülke ve milletin çıkarlarını ön planda tuttuklarını ve siyaset anlayışlarının "önce ülke ve millet, sonra parti ve ben" olduğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER