© Baykuş Haber

Böcekler, önce evlerini sonra vücutlarını istila etti

HATAY’IN DÖRTYOL İLÇESİNDE YAŞAYAN 5 KİŞİLİK DEPREMZEDE EREN AİLESİNİN FERTLERİNİN VÜCUTLARININ ÇEŞİTLİ YERLERİNDE OLUŞAN KIZARIKLARIN İÇİNDEN BOYLARI 1 SANTİMETREYE VARAN KURTÇUKLAR ÇIKIYOR. AİLE EVLERİNİ İSTİLA EDEN BÖCEKLER YÜZÜNDEN DE EVLERİNE GİREMİYOR.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde yaşayan Eren ailesi, vücutlarında oluşan kızarıklıkların içinden 1 santimetreye varan kurtçukların çıkmasıyla karşı karşıya. Aile, bu ilginç durum nedeniyle evlerine giremez hale geldi.

Numuneevler Mahallesi'nde yaşayan Yakup Eren (43) ve Münevver Eren (38) çifti, yaklaşık 10 gün önce vücutlarındaki kızarıklıkları fark ederek sağlık kuruluşlarına başvurdu. Ancak daha sonra evlerinde benzer canlıların bulunduğunu fark eden aile, evlerine giremez hale geldi. Evlerinde yaşadıkları bu ilginç sorun nedeniyle derdine çare bulamayan Eren ailesi, bir an önce tedavi edilmek istiyor.

Münevver Eren, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Eşyalarımızda temizlik yaparken küçük larva benzeri şeyleri fark ettik. İlaçlama yaptık, ancak bu canlılar hızla çoğaldı. Ellerimize ve kollarımıza kaşıntılar başladı, vücudumuza larvaların girdiğini fark ettik. Gittiğimiz doktorlar, bizi ileri derecede 'uyuz' hastası olarak tanımladılar. Cildimiz kurudu, losyon ve krem kullanmak zorundayız."

Aile, yaşadıkları rahatsızlık nedeniyle çocuklarını okula gönderemediğini ve perişan bir durumda olduklarını belirtiyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER