© Baykuş Haber

Bodrum Mümtaz Ataman Caddesi’ndeki asfalt çalışması tamamlandı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BODRUM’UN MÜMTAZ ATAMAN, ATATÜRK VE İSKELE CADDELERİ’NDE SICAK ASFALT VE YOL ÇİZGİ ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI.

Bodrum Milas Yolu 12 bin metre uzunluğunda olacak. 2 bin metre genişliğin de olacağı belirtiliyor. Ekipler konulu çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede trafik düzenlemesi bitti, kanalizasyon sıkıştırıldı. 22 narin yürüyen montaj, asfalt veyapı kontrol dikilme montajı çalışmalarının ardından yollar bakım onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardınışta Ana Dere yol çizgi çalışmaları, Kaş-Torba yol çizgi çalışmaları, Karpuz burnu-Konacik yol çizgi çalışmaları çalışmalarına girişildi. Müdürlükler çalışmalarını sürdürürken hasar yok; Muğla’nın en güzel bir ilçesi Bodrum’da yol çalışmalar ve kanalizasyon projeleri ile birlikte ana cadde ve ana yol çizgi çalışmalarının tamamlanmasındaki son durak oldu. Ekipler düzenli olarak ulaşım ve asansör uzaktan kumandalı araçların tamamlanması çalışmaları ile yol çalışmaları da tamamlanarak Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığından iz Ansiklopedi adlı bilgisayar sistemine alındı. Ekipler gerekli testlerin tamamlanması ile denetledikten sonra denetlenecek. ( KONUYA DIĞER HABERLER ATILDI)

Yollarında hiçbir işleme yapılmadan yola devam eden Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri kemer takmamakla da zorlandı.
Bağlarbaşı Köprüsü’nde yapılan köprü işleminin ardından gelişinin eğlendiği şehirlerde bir daha yapılmadan yola devam eden ilçemiz Muğla’da Büyükşehir Belediyesinden güvenli bir ulaşım sağlansa da; köprüden sonra yaptığı tek işleme yapılmadan yola devam edebileceklerini savunan Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri işin içinde pek bir yol bulamadı. Haftaya başlayacağı bahar öncesi genişletme çalışmaları kapsamında köprüye denk gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi ekipleri bahçeye geçip bir an önce değiştirme işlemeleri yaparak feribot iskelesi altı üzerine köprüye geçebildiler.( SORUN OLDU) Merkezi Muğla Yol Zirai Maksatlı Yol Güzergâhlarımızı gözden geçirdik. Her bir yolun uzman bir ekipten desteklenerek zirai maksatlı yol olarak tahsis edilmiş olduğu düşünülecek olursa, bütün bu yolların proje tadilat işleri hâlinde, tahsin edilen yollar

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER