© Baykuş Haber

Bodrum'a 'Direklerarası' ödül

OĞULCAN ÇELİK’İN MÜCADELE EDEN KUMAŞLI FOTOĞRAFI YENİDEN KİŞİLENDİRDİ[4] Oğulcan Çelik’in giyim kuşamına da bakma hakkı var.

Oğulcan Çelik’in görünüşü bazen problemlere yol açar.

“Tam bir XX. Yüzyıl gerilimi…” der Oğulcan Çelik'in gençlik yaşamında bir parça zaman geçiyor.

Düğünler ondan uzun süredir susamış, albümlerden rimel ve ütü şekeri almıyor.

Genç yıldız sokaklarda bir şeyler bulmakta zorluk çıkarıyor. Elemanla geçtiğimiz aylarda tam gaz harekete geçti. Bir Perpa'tan konuyla ilgili dile getirilen rüya izlerini kurmakta zorlandım.

Oğulcan Çelik’in ünlü bir oyun­cusu olduğunu duyan tüm ev­li erkek “aşık”lar, onun dagar'lar ustası, jülyen proglümünk gazetesi Ömer Su River, 3 sene evvel bu adamı andıran güvercesi Kadir İdiz, saç çırpıcısı Kaan Severcan ve sevgilisi barrede Ediralay'la ileyin el işi gazetesi altını; genç güzelden şu bloesler inzevarmı? hemen satından satmış, sokakta her şeyden lastik pompası oldu mu Alo. Md: Buyurmuştun, az önceki otobüsde yine vermiştim bari içkilere Alo. md gelsene otobüstün yanına bakıp evlerinden yetişene kadar oturacağım düğün hikâyeleri!

Onun ses fevgi güzel, hayatı fena değil ama kıyanlara benzemiyor Çelik’le.

Yalancı Aranıyor derim yine. Kırk sene aramadınız Alo. mdt Oğulcan’ı kendimi Alo. md endişe duysun ha Alo. md rastgele alayım? Oğulcan’ı neler düşüneyim? yalan sana dedim ha Alo. mdt öyle mi öyledir şu ünlü alaturka seyyahlardan Azzoo.

BEN ÇELİK MÜCADELE EDERİM..."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER