© Baykuş Haber

Bodrum’da 2 bin 199 şişe kaçak içki ele geçirildi

Şaduman TÜRKAY/ANKARA, (DHA)- TİCARET Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekiplerince, Muğla’nın Bodrum ilçesinde toplam 2 bin 199 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, Muğla'nın Bodrum ilçesinde önemli bir operasyona imza attı. Bakanlığın Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğü tarafından gelen bir ihbar sonucunda harekete geçen Marmaris Gümrükler Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri, Bodrum Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Bölge Amirliği ile işbirliği yaptı. Bu işbirliği sonucunda bir otele ortak bir baskın düzenlendi.

Otelin depo bölümünde gerçekleştirilen aramada, 281 şişe votka, 314 şişe cin ve 1604 şişe rakı olmak üzere toplam 2 bin 199 şişe kaçak içki bulundu. Yapılan incelemede, şişelerin sızıntı yaptığı, bandrollerinin geçersiz olduğu ve kapakların sahte olduğu tespit edildi. Kaçak içkilerin değeri 1 milyon TL olarak belirlendi.

Soruşturma süreci Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülüyor. Ticaret Bakanlığı Gümrük Muhafaza ekipleri, kaçakçılıkla mücadelede kararlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER