© Baykuş Haber

Bodrum’da mekan işletmecisi ve müşteriler arası kavga: 5 gözaltı

Fırat AKAY/ BODRUM (Muğla), (DHA)- MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde, bir eğlence mekanında müşteriler ile mekan sahibi arasında tartışma çıktı. Yaşanan arbede sırasında 2 kişi yaralanırken, kavgaya karıştığı belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir eğlence mekanında müşteriler ile mekan sahibi arasında yaşanan tartışma sonucunda 2 kişi yaralandı ve kavga karıştığı belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.

Olay, Gümbet Mahallesi'nde bulunan bir eğlence mekanında meydana geldi. İddiaya göre, eğlence mekanına gelen F.Ö. ve E.K. ile mekan sahibi İ.K.A. arasında sözlü tartışma başladı. Tartışma büyüdü ve İ.K.A., F.Ö. ve E.K.'yı ofisine davet etti. Burada yaşanan arbedede F.Ö. ve E.K., İ.K.A. ve çalışanları tarafından darbedildi. Sağlık ve polis ekipleri ihbar üzerine olay yerine geldi. Baygın halde olan F.Ö. ve E.K. ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Bodrum Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri olayı incelemeye aldı. Güvenlik kameraları incelenerek, olayla ilgili İ.K.A. çalışanları O.A. ve M.S. ile hastanede tedavisi tamamlanan F.Ö. ve E.K. gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından 5 şüpheli, 'Yağma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçlarından adliyeye sevk edildi.

İ.K.A., O.A. ve M.S. kontrol şartıyla serbest bırakılırken, darbedilen F.Ö. ve E.K. ev hapsi şartıyla serbest bırakıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER