© Baykuş Haber

Bodrumda Safiye- Faik rüzgarı

SAHNELERİN SEVİLEN ÇİFTİ SAFİYE SOYMAN - FAİK ÖZTÜRK BODRUM'DA SEVENLERİYLE BULUŞTU.

Bodrum'un güzel koylarından Bardakcı Koyu'nda sahne alan Safiye Soyman ve Faik Öztürk, sevenleriyle unutulmaz bir gece geçirdi. Azka Otel'de düzenlenen bu özel konserde ilk olarak Faik Öztürk sahneye çıktı. Türkülerini seslendirerek konuklarına muhteşem bir gece yaşatan Öztürk, esprili bir şekilde Safiye Soyman'ın hazırlıklarıyla ilgili şaka yaparak gülüşmelere neden oldu.

Öztürk, sahnede yaklaşık bir saat boyunca kalırken, muhteşem türküleriyle izleyicileri büyüledi. Ardından, "Safiye Hanım içeride giyiniyor, korsesi, kemerleri derken zor giydiriyoruz" esprisiyle Safiye Soyman'ın sahneye çıkışını duyurdu. Soyman, sanat müziğinin seçkin eserleriyle başladığı performansında sahneye usta şair Ahmet Selçuk İlkan'ı davet ederek "Seni ben ellerin olsun diyemi sevdim" şarkısını birlikte seslendirdi. İlkan'ın ardından Serpil Benay da sahneye gelerek Sezen Aksu'nun "Vazgeçtim" şarkısını söyledi.

Safiye Soyman, yaklaşık iki saat süren muhteşem performansıyla konuklarına sanat müziğinin en güzel eserlerini sundu ve bayram gecesi yaşattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER