© Baykuş Haber

Bodrumspor’da spor seferberliği

Fırat AKAY / BODRUM, (DHA) - 1’inci Lig’de iddialı olan Bodrum FK’yla yönetimleri ayrılan Bodrumspor, altyapı seferberliği başlattı. Bodrumspor, voleybol, yelken, yüzme ve judo olmak üzere 9 farklı branşta 706 çocuk ve genç sporcuyu profesyonel spor yaşamı için yetiştiriyor. Hedeflerinin 2024 yılı sonuna kadar 1000 sporcu yetiştirmek olduğunu söyleyen Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, ”Bu genç sporcularımızın azmi ve başarıları, Bodrumspor’un gurur kaynağıdır ve onlarla her bir zaferi kutlamaktan heyecan duyuyoruz. İnananlar asla kaybetmez ve asla vazgeçme” dedi.

Bodrum FK ile yollarını ayırdıktan sonra Bodrumspor, genç yeteneklere yönelik büyük bir altyapı girişimi başlatıyor. Kulüp, voleybol, yelken, yüzme, judo ve diğer branşlar gibi toplamda 9 farklı spor dalında 706 çocuk ve genç sporcuyu profesyonel birer sporcu olmaları için yetiştiriyor. Hedefleri ise 2024 yılı sonuna kadar 1000 sporcuyu bu programa dahil etmek.

Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, genç sporcuların başarılarına inandıklarını ve bu başarıları gurur kaynağı olarak gördüklerini belirtti. Ayrıca, sporda inancın ve azmin her zaman başarı getirdiğine dikkat çekti.

Bodrumspor, kentlerine farklı profesyonel spor dallarını kazandırarak gençlerin sporun büyülü dünyasına girmelerini sağlıyor. Bu spor dalları arasında voleybol, yelken, futbol, yüzme, karete, kickboks, masa tenisi, wushu ve judo bulunuyor. Ayrıca, voleybol takımı bu yıl 1. Lig'de mücadele edecek.

Başkan Karakaya, bu büyüme yolculuğunda destek olan herkese teşekkür etti ve Bodrumspor ailesinin genç yeteneklere destek olma ve sporun gücünü paylaşma amacı taşıdığını vurguladı. 1000 sporcu hedefine emin adımlarla ilerlemeye devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER