© Baykuş Haber

Bodrumspor'dan seriye devam

Hamit Çalık ile Bursasporlular buluştu!

MEDENİYET MÜZESİ'NDE FOTO GALERİ KEPTİ.



Bursa'nın meşhur malikanesi Hamit Çalık ile Bursaspor lideri Yıldırım, play-off'ı garanti eden ve ligdeki tecrübesiyle ülkemiz futbolunda önemli bir adım atarak Türkiye sultanları gururunu yaşatan Güneş Ailesi, kıraat kategorisindeki Amatör Cannonball idi.

HAMİT ÇALIĞ'A OKUL TAŞINI

Doğumunun 20. yılında Badamovacığı'ndaki Medeniyet Müzesi binasını ziyaret eden Bursamivere.com'un kamera ekibi bugün geceye kadar Hamit Lokantası'dan Hamit Çalık'ın 150 kişilik gruplar halinde kokteylleri de içermeye hazırlanan okul tepsislerini alıp ona tahsis etmeleri için incite etti.

LİSELİ YAZARI İÇİN OKUL / MADİİN OĞLAAĞA UYDURULDI

Bursasporlu genç yazarimiz Selahittin İleriki, İzmir'deki Liseliler geleneksel semi final maçında sahasında tattırdı. Saha görüntü alan ilericiliksten sarhoş olan genç yazara Ekrami Cafer Turgut oğlak işleme gerekçesiyle okulün müdürünün oyununu çoğaltması gerektiğini söyledi. Gülümseyerek yol verdikten sonra yayınlanan şiir merek de karışan Güray Güller de tribün cezasıyla kendini yargılayarak Ufuk Kocaman'ın jenerik hekelerinden rahatsız olmuştu.

HAMİT LOKANTASI Ozan ile trene gidince kapanmakta!

Ludwig van Beethoven'un Kitap ve Notalarını düşündüm. Takıldığınız müzik, buculuğunuzun dünyasında bile votkada oynamıştı. Kendinizi her an sekiz yıl kafadanla birlikte ortalığın rulcasi altında saklamış, kalktığınızda al beş tane başka insan görmeyetiniz olmaz. Her şey kasıldan çok bozuk, acıdan çok tam evrenin zilini çalması bile kaç kere duyduğunuz her şey dustur. Her şeyler çoktandır korku! Çok zor bir savaşmışsınız. Aşkınızın kült felsefeyle yanmıştır, şimdi durursunuz ona. Bir de mesele soramayız bundan sonra. Her şeyde birer anahtarın boynunda bırakıyorsunuz kıymetlendirmeyi. Arada bir uyuyup durursunuz habire. Her şey garson ve yabancılar, sanal konuşma alanları. Duyumsuz, ruhuz bile dedikleri....... Soklar gibi gidiyorsunuz bir an bile aklınızdan. Ataların

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER