© Baykuş Haber

Boğanın kaçışı film sahnelerini aratmadı

ÜLKEMİZDE KURBAN BAYRAMI’NIN KLASİKLERİNDEN BİRİSİ HALİNE GELEN KURBANLARIN KAÇIŞ GÖRÜNTÜLERİ ERZURUM’DA DA YAŞANDI.

Erzurum'da Kurban Bayramı'na özgü kaçış görüntüleri yaşandı, ve bu anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Bir boğa, sahipleri tarafından indirildiği kamyonetten hızla kaçmayı başardı ve bu kaçış anları saniye saniye kaydedildi. Boğa, zaman zaman çevredekilere korku dolu anlar yaşattı ve bazen adeta bir film sahnesini aratmadı.

Vatandaşlar, boğayı yakalamak için yardım etmeye çalıştılar, ancak kaçan boğayı yakalamak pek de kolay olmadı. Boğa, bir kişiyi metrelerce sürüklediğinde kendisini yakalamaya çalışan kişiyi şaşırttı. Daha sonra boğa, bir oto tamirhanesine girdi ve içerideki insanları şoka uğrattı.

Tamirhanenin güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde boğanın içeride bir süre dolaştığı ve sahipleri geldiğinde tekrar kaçmaya çalıştığı görülüyor. Yakutiye ilçesinin Sanayi Mahallesi'nde yaşanan bu olay, boğanın yakalanana kadar heyecan dolu anlara neden oldu. Bir kişi boğayı yakalamak için boynuzlarından tutmaya çalıştığında, metrelerce sürüklendi, ancak boğa inadına fazla dayanamadı.

Sonunda, boğanın sahipleri geldi ve kaçmak isteyen boğayı yakaladılar. Bu olay, Kurban Bayramı'nın vazgeçilmez bir parçası olan kurban kaçışlarının Erzurum'da yaşanan versiyonlarından biriydi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER