© Baykuş Haber

Bölge Müdürü Yavuz; Tortum, Oltu ve Narmanda incelemelerde bulundu

BÖLGE MÜDÜRÜ YAVUZ; BERABERİNDEKİ HEYETLE BİRLİKTE YATIRIM PROGRAMINDA OLAN VE DEVAM EDEN İŞLERDE BİR DİZİ İNCELEMELERDE BULUNDU.

DSİ 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, beraberindeki heyetle birlikte yatırım programında olan ve devam eden işleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemeler sırasında, Yavuz bölge yatırımlarıyla ilgili yerel yetkililerle görüşmelerde bulundu.

İlk olarak Tortum Kaymakamı Fatih Bayram'ı makamında ziyaret eden Yavuz, ilçedeki yatırımlar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Daha sonra Fatih Mahallesi'nde devam eden Taşkın Koruma inşaatını ziyaret ederek çalışmaları yakından inceledi.

Ardından, Oltu Kaymakamı Cevdet Bakkal, Oltu Belediye Başkanı Necmettin Taşçı, Erzurum Orman Bölge Müdürü Oktay Ayatay ve teknik personellerle birlikte Oltu Çayı üzerinde incelemelerde bulundular.

Yavuz, Tutmaç Mahallesi'nde devam eden Taşkın Koruma çalışmalarını gözden geçirip Narman Alabalık Mahallesi'ni ziyaret etti. Muhtar ve vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinledi.

Son olarak, Erzurum'un önemli projelerinden biri olan ve tamamlandığında 47 bin 060 dekar tarım arazisinin sulanmasını sağlayacak olan Erzurum Narman Şehitler Barajı Şantiye sahasında incelemelerde bulundu.

Yavuz, incelemelerin ardından yaptığı açıklamada, "2023 yılı çalışma programımızdaki işleri ve devam eden projeleri yerinde gözden geçirdik. Amacımız bu çalışmaları en kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunmaktır. Özellikle Narman Şehitler Barajı gibi önemli projeler, bölge ekonomisine büyük katkı sağlayacak ve tarım arazilerini modern sulama sistemleriyle buluşturarak gelir artışını destekleyecektir." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER