© Baykuş Haber

Bolidzade Yunus Efendi anısına resim, mektup ve şiir yarışması

ERZURUM KONGRESİ DELEGESİ BOLİDZADE YUNUS EFENDİ ANISINA DÜZENLENEN RESİM, MEKTUP VE ŞİİR YARIŞMASI KAZANANLARI İÇİN ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Erzurum Kongresi Delegesi Bolidzade Yunus Efendi'nin anısına düzenlenen resim, mektup ve şiir yarışmasında başarılı olan öğrenciler ödüllerini aldı. Samsun İlkadım Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen ödül törenine, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Özer Ersoy da katılarak öğrencilere başarılar diledi.

Ersoy, öğrencilere eğitim hayatları boyunca her türlü desteği sağlayacaklarını belirterek, gençlerin başarılarının kendilerini gururlandırdığını ifade etti. Yarışmanın farklı kategorilerinde dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden Ersoy, bu başarının devamını diledi.

İstiklal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden Sena Nur Kına, şiir yarışmasında birinci olarak 7 bin TL ödülün sahibi oldu. Mektup yazma yarışmasında birinci olan Gülsüm Sami Kefeli Ortaokulu'ndan Buğlem Pişirir, 6 bin TL para ödülünün sahibi oldu. Resim yarışmasında birinciliği kazanan Maarif İlkokulu'ndan Davut Berat Aydın ise 5 bin TL para ödülü aldı.

Ödül töreni, öğrencilerin aileleri ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER