© Baykuş Haber

Bolu Belediye Başkanı Özcan: “(Kılıçdaroğlu) Atatürkün koltuğunda oturmaya devam edemez”

BOLU BELEDİYE BAŞKANI TANJU ÖZCAN, CUMHURİYET HALK PARTİSİ’NDE (CHP) DEĞİŞİM OLABİLMESİ İÇİN BAŞLATTIĞI BOLU’DAN ANKARA’YA YÜRÜYÜŞÜNDE, “HALKIN VE CHP TABANININ İSTEMEMESİNE RAĞMEN ATATÜRK’ÜN KOLTUĞUNDA OTURMAYA DEVAM EDEMEZSİNİZ. KAYBETTİNİZ, LÜTFEN GEREĞİNİ YAPIN VE GİDİN. 4 GÜN SONRA DA GENEL MERKEZİN ÖNÜNDE BÜYÜK KİTLELER SİZİ İSTİFAYA DAVET EDECEK. KENDİNİZE BUNU YAPTIRMAYIN” DEDİ.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP içinde değişim olabilmesi amacıyla başlattığı Bolu’dan Ankara’ya yürüyüşünün altıncı gününde, "Halkın ve CHP tabanının istememesine rağmen Atatürk’ün koltuğunda oturmaya devam edemezsiniz. Kaybettiniz, lütfen gereğini yapın ve gidin. 4 gün sonra da genel merkezin önünde büyük kitleler sizi istifaya davet edecek. Kendinize bunu yaptırmayın" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Twitter üzerinden attığı tweetlerin altındaki yorumlara bakması çağrısında bulunarak, "Kendi tweetinizde konuyla alakası yok ama insanların tamamına yakını sizi istifaya davet ediyor. Halkın ve CHP tabanının istememesine rağmen Atatürk’ün koltuğunda oturmaya devam edemezsiniz. Kaybettiniz, lütfen gereğini yapın ve gidin. 4 gün sonra da genel merkezin önünde büyük kitleler sizi istifaya davet edecek. Kendinize bunu yaptırmayın" ifadelerini kullandı.

Çarşamba günü saat 17.00'de CHP Genel Merkezi önünde olacaklarını söyleyen Özcan, değişim isteyenlerin toplanacağı bir etkinlik düzenleyeceklerini ve değişim gerekliliğini dile getireceklerini belirtti. Başkan Özcan, bu sese kulak verilmesi gerektiğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER