© Baykuş Haber

Bolu düzensiz göçmenlere yönelik uygulama yapıldı

BOLU’DA POLİS EKİPLERİ, DÜZENSİZ GÖÇ İLE MÜCADELEYE YÖNELİK HUZUR UYGULAMASI GERÇEKLEŞTİRDİ. UYGULAMA ÇERÇEVESİNDE YABANCI UYRUKLU VATANDAŞLAR TEK TEK KONTROL EDİLDİ.

Bolu'da, düzensiz göçle mücadele kapsamında gerçekleştirilen huzur uygulaması hakkında bilgi verelim. İçişleri Bakanlığı tarafından koordine edilen düzensiz göçle mücadele kapsamındaki huzur uygulaması, Bolu ilinde de hayata geçirildi. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Asayiş, Trafik ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Caddesi üzerinde düzensiz göçle mücadele amacıyla bir huzur uygulaması düzenledi. Bu uygulama, Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi.

Yaklaşık bir saat süren denetimler sırasında, yabancı uyruklu vatandaşlar tek tek titizlikle kontrol edildi. Asayiş ekipleri, cadde üzerinde bulunan yayaları denetlerken, trafik polisleri ise araçları durdurarak gerekli incelemeleri yapmıştır. Aynı zamanda, Çevik Kuvvet ekipleri de bölgede güvenliği sağlamışlardır.

Bu uygulama kapsamında, yaklaşık bir saat içerisinde yaklaşık 50 vatandaş detaylı bir şekilde kontrol edilmiştir. Düzensiz göçle mücadele amacıyla gerçekleştirilen bu denetimler, vatandaşların güvenliği ve ülkenin güvenliği için önemli bir adım olarak atılmıştır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER