© Baykuş Haber

Boluda acemi kasaplar soluğu hastanede aldı

TÜM TÜRKİYE’DE HER SENE OLDUĞU GİBİ BU KURBAN BAYRAMI'NDA BOLU’DA DA BİRÇOK ACEMİ KASAP KURBANLIK HAYVAN KESERKEN KENDİNİ YARALADI. YARALANAN ACEMİ KASAPLAR SOLUĞU HASTANEDE ALDI.

Kurban Bayramı'nda Bolu'da da her yıl olduğu gibi birçok acemi kasap hastanelerde tedavi görmek zorunda kaldı. Bayram namazının ardından kurban kesme hazırlıklarına girişen bu acemi kasaplar, kısa sürede hastanelerde bulundu. Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi acil servisine, bıçakla kendini yaralayanlar ve hayvanların boynuz darbelerine maruz kalanlar akın etti. Birçok vatandaş vücutlarının çeşitli bölgelerinden yaralanırken, bazıları derin yaralar aldı. Tedavilerinin ardından, yarım bıraktıkları işlerini tamamlamak için yeniden kurban kesim yerlerine koştular.

Mehmet Tanrıkulu, deri soyma sırasında ayağına bıçak kaçtığını belirterek, "Hayvanın derisini yüzerken ayağıma bıçak kaçtı" dedi. Mustafa Yılmaz ise elinin kesildiğini açıklarken, "Et doğrarken karşımda arkadaşım vardı. O kesti. Kendim kesmedim, 3 dikiş atıldı" şeklinde konuştu. Bu olaylar, bayramın tadını çıkarmaya çalışan acemi kasapların yaşadığı zorlukları gözler önüne seriyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER