© Baykuş Haber

Bolu’da bayram trafiği; Ankara yönü yoğun, İstanbul yönü boş

Murat KÜÇÜK- Mutlu YUCA/BOLU, (DHA)- BOLU’da, Kurban Bayramı tatili için yola çıkanlar, Anadolu Otoyolu ve D-100 yolunun Bolu kesiminde yoğunluk oluşturdu. Yolun Ankara yönünde trafik durma noktasına geldi, İstanbul yönüne ise az sayıda aracın geçtiği görüldü.

BOLU'da, Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, Anadolu Otoyolu ve D-100 yolunun Bolu kesiminde trafik yoğunluğu nedeniyle zor anlar yaşadı. Tatilcilerin yoğunluğu, Ankara istikametinde trafik durma noktasına ulaşırken, İstanbul yönüne doğru ise az sayıda aracın ilerleyebildiği gözlendi.
Kurban Bayramı tatili sebebiyle yola çıkan tatilciler, Bolu'da trafik sıkışıklığına neden oldu. Özellikle Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikameti yoğun bir araç trafiği ile dolup taşarken, İstanbul istikametinde ise trafiğin daha az olduğu gözlendi. Polis ekipleri, trafik yoğunluğunu dengelemek amacıyla araçları Anadolu Otoyolu'ndan D-100 kara yoluna yönlendirdi. Ancak D-100 kara yolunda da trafik yavaşladı. Ayrıca Karadeniz illerine geçişin sağlandığı Gerede-Karadeniz bağlantı yolunda da trafik yoğunluğu yaşandı.
Anadolu Otoyolu'nun Avşar köyü mevkisinde, bir TIR şoförü ile otomobil sürücüsü arasında 'yol vermeme' sebebiyle bir kavga yaşandı. Sürücüler araçlarından inerek birbirlerine saldırdı. Diğer sürücüler ve polis müdahalesi sonucunda kavga sonlandırıldı, taraflar yolculuklarına devam etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER