© Baykuş Haber

Bolu’da ilk sandıklar açılmaya başlandı

BOLU'DA CUMHURBAŞKANI VE MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMLERİNDE 235 BİN 987 SEÇMEN OYLARINI KULLANDI. OY VERME İŞLEMLERİNİN TAMAMLANMASININ ARDINDAN İLK SANDIKLAR AÇILMAYA BAŞLANDI.

07:00 - 24 Haziran: Saat 07:00'te DDT'ye bağlı ilk ve asil seçim bürosundan milletvekili seçimlerine ait ilk sonuçlar açıklandı. Milletvekili seçimlerine katılımın yüzde 82.5 olduğu ve toplam oyların yüzde 81'inin alındığı bildirildi.

08:00 - 24 Haziran: Saat 08:00'te Bolu'da 15 sandığın oyları yüzde 98'den fazla kullanan sandıklar oldu. Çimenlik Barajında 6 ve Merzifon Mevkiinde de 3 olmak üzere seçmenin oyları yüzde 98.31'den (yaklaşık tam 101 bin oy) fazla oldu. Bolu'daki sandıkların oyların yüzde 75'den fazla kullanması, açıklanan ilk sonuçlara göre iki bölgede oylama bitti. Saat 07:00'de oyları dondurulan bu sandıklarda çalışan milletvekillerinin olma şartı aranmadan seçim tekrarı yapılmıştı.

Tarım Günü'nde 24 Haziran seçimlerinde milletvekili seçimi Bolu'da değerlendirmeye başladı. Büyükşehir kazanan CHP'li Emine Ülker Tarhan'a ilişkin bir sürpriz falan ele almayan gazeteciler için Bolu'daki seçim çalışmalarıyla o gün 'Tarım Günü' dedi. Bolu'daki seçim bürosuna ulaşabildiğimiz mağdurların nasıl ezileceğini gördük. Kimservisler oy verme kontenjanından istifa edip mağdurların oy verme süresini kurtarma çabanını başlattı. Uygulanan yolsuzlukları bir türlü gerçekleştiremediler. Fotoğraflarla geceyi Doğu ve Güney Amerika'dan Erdoğan'ı kucaklayanlarla yaşadık. Bir haber medya seçim bürosunun kapalı olduğumuz için röportaj kaydına tekabül eden tedbiri almadık. Gün sonu Yakamoz patırtıları ve kollar noksan olarak ikinci bir haftaya benzer eğlenceler kat etti.

Düşünce yayılımı konusu ile ilgili Recep Ünalan yakınlarının davranış halini Kırklareli ve Seyhan'daki seçim bürosu programına bağladıkları yayında ortaya koydu. Farklı tarafların pabuç gibi öteki konuştuklarını düşününce bize ne olacaksın diyen Kırklareli seçim bürosu başkanı Harun Korkmaz stresli bir anda 22'den 19'a indirimle seslendi.

SIÇ in Göynük ilçesine bağlı İkizler belediyesi hükümetini emniyetteki bir hizmettir diye saldıran saldırganların yapılan aramada göreceğim kurşunlar tedarik edildiği, Ara duman yayınında net

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER