© Baykuş Haber

Boluda tavuk döner dükkanında yemek yiyen 21 kişi zehirlendi

BOLU’DA İZZET BAYSAL CADDESİ ÜZERİNDE YENİ AÇILAN BİR TAVUK DÖNER DÜKKANINDA YEMEK YİYEN 21 KİŞİ, BULANTI, KARIN AĞRISI VE İSHAL ŞİKAYETLERİYLE HASTANEYE BAŞVURDU.

Bolu'da İzzet Baysal Caddesi üzerinde yeni faaliyete geçen bir tavuk döner dükkanında akşam saatlerinde yemek yiyen 21 kişi, gece saatlerinde bulantı, karın ağrısı ve ishal şikayetleriyle hastaneye başvurdu. İzzet Baysal Caddesi, şehrin en işlek caddesi olmasından dolayı bu olay büyük ilgi çekti. Hastaneye başvuran kişilerin sayısı arttıkça endişeler de büyüdü.

Şu ana kadar 21 kişinin benzer sağlık sorunları yaşadığı tespit edildi. Hastanede yapılan tedaviler sonucu 11 kişi taburcu edilirken, 10 kişinin tedavisi ise hala devam ediyor.

Hastaneye başvuran bazı kişiler, İzzet Baysal Caddesi'nde yeni açılan tavuk dönerci dükkanında yedikten sonra rahatsızlandıklarını belirtti. Bir grup arkadaş, restoranda yedikleri tavuk döner sonrası karın ağrısı ve mide bulantısı yaşadıklarını ifade etti. Bu olayın ardından hastaneye başvuran ve tedavi edilen bazı kişiler, aynı dükkanın ürünlerini tükettiklerini dile getirdi.

Bolu İl Sağlık Müdürlüğü ve İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, dönerci dükkanından numuneler alarak incelenmek üzere laboratuvara gönderdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER