© Baykuş Haber

Bornova FK, transfer çalışmalarını hızlandırdı

BÖLGESEL AMATÖR LİG’İ ŞAMPİYON TAMAMLAYARAK İZMİR'İ TFF 3. LİG'DE TEMSİL EDECEK BORNOVA FK, TRANSFER ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI.

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olan Bornova FK, gelecek sezon TFF 3. Lig'de mücadele etme hakkını kazandı ve transfer çalışmalarına hız verdi. Bornova FK Başkanı Hüseyin Ok, kulüpün transfer stratejisi hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Gelecek vaat eden genç bir kadro oluşturmayı hedeflediklerini belirten Ok, geçtiğimiz sezonun 22 futbolcusundan 11'ini takımda tuttuklarını ifade etti.

Başkan Ok, "Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız verdik. İlgilendiğimiz önemli oyuncular var. Genç ve geleceği parlak bir kadro inşa etmek için çalışıyoruz. Gelişime odaklı bir misyonu olan teknik direktörle çalışmak istiyoruz" dedi.

Kulübün vizyonunu ve yapısını dikkate alarak bir organizasyon planı çizeceklerini belirten Ok, "Amacımız, sürdürülebilir bir misyonla kulübün yapısına uygun bir yol haritası oluşturmak. Daima sağlam temellere dayanan ve geleceği planlayan bir yapı oluşturmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Bornova FK, geçtiğimiz sezondan 11 futbolcuyla anlaşma sağlayarak bu oyuncuları takımda tuttu. Sabahattin Destici, Arda Furkan Abbak, Kerem Hayta, Fırat İnal, Mete Şentürk, Berkay Eyolcu, Murat Aslan, Yakal Taylan, Erkan Gövercin, Eren Fansa ve Egemen Baysal, yeşil-siyahlı ekibin kadrosunda kalan isimler oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER