© Baykuş Haber

Botoks sonrası ölüme ilişkin davada mütalaa açıklandı

BEYLİKDÜZÜ’NDE BİR GÜZELLİK MERKEZİNDE YAPTIRDIĞI BOTOKS İŞLEMİNİN ARDINDAN FENALAŞAN VE KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBEDEN KÜBRA BOYRAZ’IN ÖLÜMÜNE İLİŞKİN DAVADA MÜTALAA AÇIKLANDI. CUMHURİYET SAVCISI MÜTALAADA PRATİSYEN HEKİM SANIK ÖNER ÖZSOYERİ'NİN ‘BİLİNÇLİ TAKSİR İLE ÖLÜME NEDEN OLMA’ SUÇUNDAN 9 YILA KADAR HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILMASINI İSTEDİ.

Beylikdüzü'nde yaşanan trajik olayın ardından açılan davada mütalaa açıklandı. Cumhuriyet savcısı, pratisyen hekim sanık Öner Özsoyeri'nin 'bilinçli taksir ile ölüme neden olma' suçundan 9 yıla kadar hapis cezasına çarptırılmasını talep etti. Olayla ilgili doktor olmadığı halde enjekte işlemini yaptığı iddia edilen Erdal Doğruya ve diğer sanıklar hakkında ise bir hukuki değerlendirme yapılmadı.

Duruşma sırasında sanıklar mahkemeye katılmazken, Kübra Boyraz'ın ailesinin avukatı, savcının eksik bir mütalaa hazırladığını savunarak, "Bu olay taksirle öldürme değil. Ruhsatsız bir işyerinde ilkokul mezunu bir insana cerrahi işlem yaptırıyorsan bu muhtemel kastla öldürmedir. Biz davanın ağır ceza mahkemesinde görülmesini talep edeceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER