© Baykuş Haber

Böyle kavga görülmedi: Sopalar ve bıçaklar havada uçuştu

BURSA’DA İKİ GRUP ARASINDA HURDA TOPLAMA NEDENİYLE KAVGA ÇIKTI. ELEKTROŞOK VE SOPALARLA SALDIRIYA UĞRAYAN BABA-KIZ, KAVGA ETTİKLERİ ŞAHISLARI SOPA VE BIÇAKLA KOVALADI.

Bursa'da hurda toplama meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan kavga büyük bir gerilime neden oldu. Elektroşok cihazları ve sopaların kullanıldığı bu şiddet dolu olayda, baba ve kızları, kavga ettikleri diğer şahısları sopa ve bıçakla kovaladılar.

Gürsu ilçesinin Yenidoğan Mahallesi'nde yaşanan bu olay, Hasret T. ve babası Selahattin T.'nin, A.A. ve E.A. adlı iki kardeşle hurda toplama meselesi yüzünden yaşadıkları anlaşmazlıkla başladı. Tartışma kısa sürede tırmanarak, akşam saatlerinde Selahattin T.'nin evine gelen iki kardeşle fiziksel bir kavgaya dönüştü. Taraflar arasındaki sözlü anlaşmazlık sonucunda, iki kardeş, baba ve kıza saldırdılar, elektroşok cihazları ve sopalarla vurmaya başladılar.

Kadın, saldırganlara karşı kendisini savunmak için sopa kullanırken, baba ise eline aldığı bıçakla iki kardeşi kovalamak zorunda kaldı. Bu vahim olayın tam anı, kameralar tarafından kaydedildi. Her iki tarafın da büyük tehlikeler atlattığı bu şiddet dolu kavga, tüm gerilimiyle görüntülere yansıdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER