© Baykuş Haber

Bozdoğanda yanan ormanlık alanda incelemelerde bulunuldu

BOZDOĞAN’DA YANAN ORMANLIK ALANDA İNCELEMELERDE BULUNULDU

Aydın’ın Bozdoğan ilçesinde 16 Ağustos tarihinde başlayıp 4 gün sonra kontrol altına alınıp söndürülen yangın bölgesinde çalışmalar devam ediyor. Yanık sahada incelemelerde bulunan Muğla orman Bölge Müdürü Mustafa Ülküdür, yetkililerden bilgi aldı.



Bölge Müdürü Ülküdür Bozdoğan yanık sahada yangın sonrası yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Ülküdür, Nazilli ve Kavaklıdere Orman İşletme Müdürlüğü sorumluluk alanlarında etkili olan yangınla ilgili her iki İşletme Müdürü’nden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlk olarak Nazilli İşletme Müdürlüğü tarafında yapılan çalışmalarla ilgili İşletme Müdürü Hüseyin Devrim Karasulu’dan bilgi alan Ülküdür, sahada kesim yapan işçilerle sohbet etti.


Bölge Müdürü Ülküdür daha sonra Kavaklıdere İşletme Müdürlüğü tarafında kalan çalışmalarla ilgili İşletme Müdürü Mehmet Akbıyıoğlu’ndan bilgi aldı. Programa her iki İşletmeden İşletme Şefleri de katıldı. Bölge Müdürü Ülküdür hem yangın söndürme sürecindeki çalışmalarından hem de yangın sonrası yaptıkları fedakarca çalışmalardan dolayı ekiplere teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER