© Baykuş Haber

BSHden nitelikli teknik eğitime 12 yıldır kesintisiz destek

BSH TÜRKİYE, 2011 YILINDA BAŞLATTIĞI TOSİ (TEKNİK OKULLARLA STRATEJİK İŞ BİRLİĞİ) PROJESİ İLE TÜRKİYE’NİN FARKLI NOKTALARINDA MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM GÖREN BİNLERCE ÖĞRENCİNİN GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNMAYA DEVAM EDİYOR.

BSH Türkiye, 2011 yılında başlattığı TOSİ (Teknik Okullarla Stratejik İş Birliği) projesi ile Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde mesleki ve teknik eğitim alan binlerce öğrencinin gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor.

BSH Türkiye, gençlerin mesleki gelişimine destek olmak ve satış sonrası servis alanında nitelikli personel ihtiyacını karşılamak amacıyla başlattığı TOSİ projesini 2011 yılından bu yana sürdürüyor. Bu proje ile şirket, mesleki ve teknik eğitim gören öğrencilere sektörü daha yakından tanıma fırsatı sunmayı, kariyerlerine katkıda bulunmayı ve nitelikli çalışanlar olarak Türkiye iş gücüne katılmalarını hedefliyor.

TOSİ projesi, BSH Türkiye Servis Departmanı liderliğinde yürütülüyor ve beyaz eşya sektörünü geleceğe taşıyacak nitelikli çalışanların yetişmesine katkı sağlıyor. Proje, bugüne kadar Türkiye'nin dört bir yanındaki 8 Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi ile 1 Meslek Eğitim Merkezi ile iş birliği yaparak gerçekleştirildi. Proje kapsamında teknik liselerde beyaz eşya ve küçük ev aletleri sınıfları kuruldu ve bu sınıflar, BSH ürünleri ile donatılarak modern bir öğrenme ortamı oluşturuldu. Ayrıca, şirket tarafından sağlanan teknik laboratuvarlar, öğrencilerin pratik becerilerini geliştirmelerine ve mesleki bilgilerini artırmalarına olanak tanıdı.

TOSİ projesi, genç yeteneklere BSH ürünleri ile gerçek dünya deneyimleri yaşama ve teknik becerilerini geliştirerek beyaz eşya sektöründe istihdam edilebilirliklerini artırma fırsatı sunuyor. Proje kapsamında, 314 öğrenci staj yapma fırsatı bulurken, 16 yeni mezun ise teknisyen olarak BSH servis ekibine katıldı.

BSH Türkiye'nin uzun vadeli ve sürdürülebilir projesi olan TOSİ, gençlerin mesleki gelişimine katkı sağlamak ve beyaz eşya sektöründe nitelikli iş gücünün yetişmesine destek olmak amacıyla önemli bir rol üstlenmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER