© Baykuş Haber

BTSO Başkanı Burkay'dan 'destek' vurgusu

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, işletmelerin sürdürülebilirliğini sağlamak için verilen desteklerin büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Müşterek Meslek Komiteleri ve Mart Ayı Meclis Toplantısı geçti. Başkan Burkay, dünya piyasalarında 3. çeyrek itibarıyla toparlanma eğiliminin başladığını belirterek, "Piyasalar toparlanmaya başladığında her bir işletmenin açılan fırsat pencerelerinden yararlanacak şekilde güçlü olması gerekiyor. İşletmelerin sürdürülebilirliğini sağlayacak destekler bu dönemde büyük bir öneme sahip." dedi.

Başkan Burkay, BTSO'nun Türkiye'nin en büyük ve köklü sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurguladı. BTSO çatısı altındaki her üyenin, kentin ve ülke ekonomisinin dönüşümünde kilit rol oynayan tarihi projelerde önemli bir paya sahip olduğunu ifade etti.

Enerji fiyatlarındaki indirimin Bursa iş dünyasının talepleri arasında olduğunu belirten Başkan Burkay, bu indirimin yeterli olmadığını dile getirdi ve enerji girdilerinde daha fazla indirim yapılması gerektiğini söyledi.

Başkan Burkay ayrıca, BTSO'nun Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi sonrasında iş dünyasının destekleriyle örnek bir seferberlik gösterdiğini belirtti. Deprem yardımı için BTSO üyelerinden gelen yardımların bölgeye ulaştırıldığını ve geçici yaşam merkezleri oluşturulduğunu söyledi. Bursa iş dünyasına teşekkürlerini iletti ve deprem bölgesini yeniden ayağa kaldırmak için destek vermeye devam edeceklerini açıkladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER