© Baykuş Haber

Bu okulda 10 ikiz ve 2 üçüz öğrenci karne heyecanı yaşadı

SAMSUN’DA AYNI OKULDA OKUYAN 10 İKİZ ÖĞRENCİ VE 2 ÜÇÜZ ÖĞRENCİ KARNE HEYECANI YAŞADI. İKİZİLER VE ÜÇÜZLER KARNE BAŞARILARIYLA DİKKAT ÇEKTİ.

Samsun'da, aynı okulda eğitim alan 10 ikiz ve 2 üçüz öğrenci, karne heyecanını birlikte yaşadı. Bayındır İlkokulu'nda öğrenim gören bu minikler, karne başarılarıyla dikkat çekti.

2022-2023 eğitim-öğretim döneminde Samsun'da 285 bin 165 öğrenci karne aldı. Atakum ilçesinde bulunan Bayındır İlkokulu ise 900 öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Bu okulda öğrenim gören 10 ikiz ve 2 üçüz öğrenci, karne alma mutluluğunu bir arada yaşadılar. Miniklerin yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

İkizler ve üçüzler arasında bazen benzemelerinin avantajlı olduğunu, bazen ise aynı okulu paylaşmanın güzel bir deneyim olduğunu dile getiren öğrenciler, birbirlerinin derslerine ve ödevlerine yardımcı olduklarını, bazen ise arkadaşları veya öğretmenler tarafından karıştırıldıklarını söylediler.

Bayındır İlkokulu Sınıf Öğretmeni Sonnur Demirbaş, okullarında bu kadar çok ikiz ve üçüz öğrenci bulunmasının kendileri için güzel bir deneyim olduğunu belirtti. Öğrencilere güzel bir tatil dönemi dileyerek, başarılı bir yılın ardından dinlenmeyi hak ettiklerini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER