© Baykuş Haber

Bu otomobilden sağ çıktılar

BALIKESİR’İN BURHANİYE İLÇESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA TIRA ARKADAN ÇARPAN OTOMOBİL İÇİNDE SIKIŞAN 2 YARALI İTFAİYE TARAFINDAN KURTARILDI.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşanan bir kaza sonrasında, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkışan 2 yaralı kurtarıldı. Olay, Ali Çetinkaya Mahallesi'nde bulunan 3003 sokak üzerinde meydana geldi. Otomobilin sürücüsü F.Ö, direksiyon kontrolünü kaybederek önünde seyreden TIR'a arkadan çarptı. Bu çarpmanın etkisiyle otomobil neredeyse hurdaya döndü. Kazada otomobilde bulunan sürücü F.Ö. ve yolcu A.C. araç içinde sıkıştı.

Kazanın bildirilmesinin ardından, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Burhaniye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Kurtarma ekipleri, sıkışan yaralılara ulaşmak için çalışmalara başladı. Zorlu bir müdahalenin ardından, itfaiye ekipleri tarafından sıkışan yaralılar kurtarıldı. Kurtarılan yaralılar daha sonra 112 sağlık ekiplerine teslim edildi ve Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildiler.

Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı. Bu olay, hızlı ve profesyonel müdahalenin hayat kurtardığı bir örnek olarak karşımıza çıkıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER