© Baykuş Haber

Bu ulaşım kartları 100. yıla özel

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KENT İÇİ ULAŞIMDA KULLANILAN BURSAKART’I, CUMHURİYET’İN 100’ÜNCÜ YILINA ÖZEL TASARIMLA, SINIRLI SAYIDA PİYASAYA SÜRDÜ.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılına özel tasarımla sınırlı sayıda Bursakart'ı piyasaya sürerek 100. Yıl etkinliklerine katkı sağladı. Toplu taşıma araçlarında kullanılan Bursakart, özel tasarımla Bursalılarla buluştu. Bu özel kartlar üzerinde "Cumhuriyetin 100. Yılı" yazılı olarak iki farklı konseptte tasarlandı, kırmızı beyaz renklerle süslendi ve üzerinde Türk bayrağı bulunuyor. 100 bin adet basılan her iki kart, Bursalıların hem Cumhuriyet'in 100. yılını özel bir hatıra olarak saklamalarına hem de toplu ulaşım araçlarında kullanmalarına olanak tanıyor.

Şu an aktif olarak kullanılan 2 milyon 466 bin Bursakart sahibi bulunan Bursa'da, yeni kart alacak vatandaşlara da bu özel tasarımlı kartlar sunulacak. Ayrıca, halihazırda Bursakart sahipleri de bu özel kartlardan istedikleri takdirde temin edebilirler. Bu anı kartları, istasyonlardaki kiosklardan veya BursaKart bayilerinden elde edilebilir.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu özel Bursakart'ları tanıtarak, Türkiye Cumhuriyeti'nin geçmişteki zorlukları ve başarılarını hatırlattı. 100. yıl kutlamalarının bir parçası olarak, Bursakart'ın bu özel tasarımıyla Cumhuriyet'in 100. yılını kutladıklarını söyledi ve Cumhuriyet'in kazanımlarını gelecek nesillere aktarma sorumluluğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER