© Baykuş Haber

Büğleyene ziyaretçi akını

KAYSERİ'NİN DEVELİ İLÇESİNDE BULUNAN BÜĞLEYEN MESİRE ALANI, ZİYARETÇİLERİN AKININA UĞRUYOR. MESİRE ALANINA 2 GÜNDE 2 BİN ARAÇ GİRİŞ YAPTI.

Kayseri'nin Develi ilçesinde bulunan Büğleyen Mesire Alanı, ziyaretçilerin akınına uğruyor. Son iki günde, bu doğal güzellikleri görmek isteyen 2 bin araç, mesire alanına giriş yaptı.

Sultan Sazlığı'nın kuzey girişi ve Erciyes'in güneyinde bulunan Büğleyen Mesire Alanı, Erciyes'ten gelen buz gibi sularıyla adeta bir cennet bahçesini andırıyor. Bu güzel doğal mekan, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Yakın zamanda Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Develi Kaymakamı Enes Buyuran ve Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın da ziyaret ettiği Büğleyen, hafta sonu ziyaretçi akınına uğradı. İki günde yaklaşık 10 bin kişinin ziyaret ettiği bu alanda, vatandaşlar istedikleri takdirde piknik yapabiliyorlar.

Büğleyen Mesire Alanı'na piknik yapmak için gelen Kenan Atalay adlı bir vatandaş, "Kayseri'de yaşıyorum ve Büğleyen'e üçüncü kez geliyorum. Bu yer doğa harikası." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER