© Baykuş Haber

Buharkentte futbol ve voleybol turnuvası yapılacak

BUHARKENT 17. KÜLTÜR SANAT VE TAZE İNCİR FESTİVALİ İÇİN HAZIRLIKLAR DEVAM EDERKEN, FESTİVAL ÇERÇEVESİNDE FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENECEK.

Buharkent 17. Kültür Sanat ve Taze İncir Festivali için heyecanla hazırlıklar sürerken, bu yıl festival kapsamında futbol ve voleybol turnuvaları düzenlenecek. Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, festival çerçevesinde gerçekleştirilecek bu spor etkinliklerine katılmak isteyenleri 10 Temmuz Pazartesi gününe kadar Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvurmaları konusunda çağrıda bulundu.

Başkan Erol, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Buharkent Belediyesi 17. Taze İncir Festivali kapsamında futbol ve voleybol turnuvaları düzenlenecektir. Turnuvalara katılmak isteyen takımların Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne başvuru yapmaları gerekmektedir. Son başvuru tarihi 10 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir" şeklinde duyuruda bulundu. Festivalin keyifli etkinliklerine katılmak için son tarih olarak 10 Temmuz'a dikkat çekildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER