© Baykuş Haber

Bulanıkta “Birkaç Söz ve Dilber” isimli kitapların tanıtımı yapıldı

MUŞ’UN BULANIK İLÇESİNİN YETİŞTİRDİĞİ YAZARLARDAN OLAN ÖĞRETMEN SALİH KORKMAZ, “BİRKAÇ SÖZ VE DİLBER” ADLI KİTAPLARININ TANITIMINI YAPTI.

Muş'un Bulanık ilçesinin yetiştirdiği yazarlardan olan öğretmen Salih Korkmaz, "Birkaç Söz ve Dilber" adlı kitaplarının tanıtımını Bulanık Alparslan Otağında gerçekleştirdi. Tanıtım ve imza gününde konuşan Salih Korkmaz, katılımcılara teşekkür ederek, "Bugün kendi şehrimde, kendi insanlarım içinde bir kültür ve sanat etkinliğine ev sahipliği yapma şerefi ve mutluluğu veren Allah’a hamd, O’nun elçisi Hazreti Muhammed’e salat ve selam olsun. ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ nasihati ile aldığım terbiye gereği bende maddi manevi hakkı olan her insanı hayır ve minnetle anarım. Ancak öğrencilik yıllarımda özellikle tesiri altında kaldığım din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenim Salih Hocam, edebiyat öğretmenim Oktay Hocam, lisans eğitimlerimde Buket Hocam, yüksek lisans eğitimlerimden Yüksel Hocamı burada anmaktan büyük şeref duyarım. Özellikle beni yazma işine yüreklendiren ve yönlendiren Oktay Ergin öğretmenimin hakkını ifade etmeliyim. Destek sunan herkese teşekkür ederim" dedi.

Kitaplarını imzaladığı tanıtım programına Bulanık Müftü Vekili Servet Güler, Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel ve Bulanık Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Sadrettin Arslan da katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER