© Baykuş Haber

Buldanda yağış sonrası üst yapı çöktü

DENİZLİ’NİN BULDAN İLÇESİNDE ETKİLİ OLAN ŞİDDETLİ YAĞIŞ SONRASI CADDE VE SOKAKLAR GÖLE DÖNERKEN, ÜST YAPIDA DA CİDDİ HASAR OLUŞTU.

Denizli'nin Buldan ilçesinde yaşanan şiddetli yağışlar sonrasında cadde ve sokaklar adeta göle dönerken, üst yapıda da ciddi hasarlar meydana geldi. Bu yoğun yağışlar, Buldan ilçesinde günlük hayatı olumsuz etkiledi. Cadde ve sokaklardaki su birikintileri ulaşımı engellerken, ilçeye bağlı mahallelerde ise üst yapıya önemli zararlar verdi.

Buldan Şehir Mezarlığı ile Meyale Kavşağı arasındaki ana yol, her yağışta olduğu gibi son şiddetli yağışlar sonrasında da sular altında kaldı. Bu durum yolun trafiğe kapanmasına neden oldu ve sürücüler zor anlar yaşadı. Geçici önlemlerin sorunu çözemediğine işaret eden sürücüler, bu önemli yol için kalıcı bir çözüm talep etti.

Ayrıca, Buldan’da şiddetli yağışların yol açtığı hasarlardan biri de Güroluk ve Helvacılar mahallelerini birbirine bağlayan yoldu. Bu yol daha önce iki kez onarılmış olsa da, Mayıs ayının başındaki yağmurlar ve son yağışlarla birlikte çökmeler ve hasarlar arttı. Bu önemli yolun her gün yüzlerce araç tarafından kullanıldığı göz önüne alındığında, daha büyük bir çökme yaşanmadan gerekli önlemlerin alınması büyük bir önem taşıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER