© Baykuş Haber

Buldandaki yangında faciadan dönüldü

DENİZLİ’NİN BULDAN İLÇESİNDE, SAMANLIK OLARAK KULLANILAN METRUK BİNADA ÇIKAN YANGINDA YAŞANABİLECEK BİR FACİA UCUZ ATLATILDI. KORKU DOLU ANLARA NEDEN OLAN YANGIN, EVLERE VE ORMANLIK ALANA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ.

Denizli'nin Buldan ilçesinde, metruk bir binada çıkan yangın büyük bir felaketi önlemek için kahramanca müdahalelerle söndürüldü. Yangın, Bursa Mahallesi Gotcaz mevkisinde bulunan atıl bir binada nedeni henüz belirlenemeyen bir yangınla başladı. Binanın içinde bulunan samanlık, hızla alev aldı ve yangın kısa sürede etrafı tehdit etmeye başladı. Mahalle sakinleri yangına ilk müdahaleyi kendi çabalarıyla yaparak, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdiler.

Hızla olay yerine ulaşan Denizli Büyükşehir Belediyesi Buldan İtfaiyesi ve Denizli Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri, yangına anında müdahale etti. Orman Bölge Müdürlüğü tarafından gönderilen yangın söndürme helikopteri de havadan müdahalede bulundu. Ekiplerin koordineli çalışmaları sayesinde yangın, çevredeki evlere ve ormanlık alana sıçramadan kontrol altına alındı.

Şu an için yangının tam olarak kontrol altına alındığı, yangın yerlerinin soğutulduğu ve olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi. Bu kahramanca müdahale sayesinde büyük bir felaket önlendi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER