© Baykuş Haber

Bungalovda arızalanan jakuziyi tamir etmek isterken hayatını kaybetti

SAKARYA’NIN SAPANCA İLÇESİNDE KENDİSİNE AİT OLAN BUNGALOVUN ARIZALANAN JAKUZİSİNİ TAMİR ETMEYE ÇALIŞAN 44 YAŞINDAKİ MURAT KARAAL HAYATINI KAYBETTİ.

Sapanca ilçesinde yaşanan üzücü bir olayda, kendi bungalovunda arızalanan jakuziyi tamir etmeye çalışan Murat Karaal, hayatını kaybetti. Olay, Fevziye Mahallesi'nde bulunan bungalovda meydana geldi. Karaal, jakuziyi onarmak amacıyla çalışırken aniden fenalaştı ve yere yığıldı. Bungalovda konaklayan diğer misafirlerin hemen sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Murat Karaal, Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak tüm çabalara rağmen Karaal, yaşamını yitirdi. Olayın, jakuziyi tamir etmeye çalışırken elektrik çarpması sonucu meydana geldiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Karaal'ın ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi amacıyla cansız bedeni Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Korucuk Kampüsü'nde bulunan Adli Tıp Merkezi'ne gönderildi. Jandarma da olayla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Bu üzücü olay, bungalov sahibi Karaal'ın ani ölümü ile ailesi ve yakınlarını derin bir üzüntüye boğdu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER