© Baykuş Haber

Burdur Emniyetinin asayiş uygulamalarında 10 günde 10 şahıs tutuklandı

BURDUR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ASAYİŞ UYGULAMALARDA YAKALANAN 24 ŞAHISTAN 10’U TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, son asayiş uygulamalarında yakalanan 24 kişiden 10'unu tutuklayarak cezaevine gönderdi.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü, 1 Eylül - 11 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği çalışmalarda, 2 kesici alet (bıçak-pala), 2 tabanca ve 6 ruhsatsız av tüfeği ele geçirerek toplamda 2 kişi hakkında "6136 Sayılı Kanuna Muhalefet" suçundan adli işlem başlattı.

Ayrıca, 4 hırsızlık olayının tamamı çözülerek, bu olaylara karışan 4 şüpheli yakalandı ve haklarında adli işlem yapıldı.

Aranan şahısların yakalanması için yürütülen çalışmalarda ise farklı suçlardan aranan 16 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Bu kişilerden 8'i tutuklandı ve 8'i serbest bırakıldı.

Yakalanan şahıslardan biri "Dolandırıcılık" suçundan 4 yıl, 6 ay hapis cezasıyla aranıyordu ve tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ayrıca, "hırsızlık" suçundan 3 yıl, 9 ay hapis cezasıyla aranan bir kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER