© Baykuş Haber

Burdurda asayiş operasyonlarında yakalanan 36 kişi tutuklandı

BURDUR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİNİN ASAYİŞ ÇALIŞMALARINDA YAKALANAN 36 KİŞİ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü asayiş çalışmaları sonucunda, Mayıs ayı içinde toplamda 36 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu çalışmalar kapsamında gerçekleşen faaliyetler şunlar oldu: 4 adet av tüfeği ve 2 adet kesici alet (bıçak) ele geçirilerek, 4 şahsa "6136 Sayılı Kanun'a Muhalefet" suçundan adli işlem uygulandı.

Ayrıca, mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele amacıyla gerçekleştirilen çalışmalarda meydana gelen 5 hırsızlık olayının tamamı aydınlatıldı ve bu olaylarla ilişkilendirilen 5 şüpheli tespit edilerek haklarında adli işlem başlatıldı.

Aranan şahısların yakalanması için yapılan operasyonlarda, farklı suçlardan aranan toplamda 46 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 34'ü tutuklandı, 12'si ise serbest bırakıldı. Tutuklananlar arasında, hırsızlık suçundan 11 yıl 8 ay hapis cezası ile aranan 1 kişi ile nitelikli cinsel saldırı suçundan 9 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan 1 kişi de bulunuyordu. Mayıs ayı boyunca yakalanan toplam 57 şahıstan 34'ü tutuklandı, 11'i adli işlemler sonucu serbest bırakıldı ve 12'si ise serbest kaldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER