© Baykuş Haber

Burdurda hırsızlık yaptığı tespit edilen 1 şahıs tutuklandı

BURDUR’DA BİR İŞ YERİ VE BİR ARAÇ İÇERİSİNDEN HIRSIZLIK YAPTIĞI TESPİT EDİLEN ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANARAK ÇIKARILDIĞI MAHKEME TARAFINDAN TUTUKLANDI.

Burdur’da bir iş yeri ve bir araç içerisinden hırsızlık yaptığı tespit edilen şüpheli, yakalanarak çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.


Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, 15.10.2023 tarihinde Aydınlıkevler Mahallesi Sanayi Sitesi’nde bulunan bir iş yerinin camı kırılmak suretiyle toplam maddi değeri 60 bin Türk lirası olan laptop, arıza tespit cihazı ve direnç ölçer cihazının çalınması ve yine sanayi sitesi içerisinde park halinde bulunan bir kamyon içerisinden kol saati ve cep telefonu çalınması olayları ile ilgili yapılan çalışmalar sonucunda olayın yabancı uyruklu İ.K. isimli şahıs tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. Tespit edilen şahıs, 16.10.2023 günü polis ekiplerinin takibi sonucu yakalanıp, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Burdur Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. Şahsın çalmış olduğu tüm malzemeler müştekilere teslim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER