© Baykuş Haber

Burdurda otomobil ile çarpışan elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı

BURDUR’UN ÇAVDIR İLÇESİNDE OTOMOBİL İLE ELEKTRİKLİ BİSİKLETİN ÇARPIŞMASI SONUCU ELEKTRİKLİ BİSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ, 3 KİŞİ YARALANDI.

Burdur'un Çavdır ilçesinde, otomobil ile elektrikli bisikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada elektrikli bisiklet sürücüsü hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Olay, Söğüt Beldesi girişinde meydana geldi. 20 U 9495 plakalı otomobil ile elektrikli bisiklet sürücüsü Hüseyin Karagöz'ün aracı çarpıştı. Kazanın etkisiyle elektrikli bisiklet sürücüsü yola savruldu. Olayı gören çevredekiler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundular.

Bölgeye sağlık ve trafik ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde, Hüseyin Karagöz'ün maalesef hayatını kaybettiği belirlendi. Kazada otomobilde bulunan ve hafif yaralanan 3 kişi ise ambulansla Çavdır Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın daha da trajik bir hale gelmesi, Hüseyin Karagöz'ün kızının ameliyat olduğu ve elektrikli bisikleti ile onun yanından dönerek kaza geçirdiği şeklinde bilgilendirildi. Bu acı olay, ilgili makamlar tarafından detaylı bir şekilde incelenmek üzere dosyaya eklenmiştir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER