© Baykuş Haber

Burhaniyede Fen Lisesi öğrencilerini bekliyor

FEN LİSESİ

Burhaniye ilçesinde bulunan Kuvâ-yı Milliye Fen Lisesi, eylül ayında ilk öğrencilerini ağırlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Okul Müdürü Şuuri Bayar, LGS sonuçlarına göre öğrenci kabul edeceklerini belirtti.

Kemer Anadolu Lisesi olarak uzun yıllar hizmet veren okul, bu yıl yapılan değişiklikle Kuvai-Milliye Fen Lisesi adını aldı. Okul, Burhaniye ilçesinin yanı sıra çevre ilçelerden öğrenci kabul edecek. Bu değişiklik, öğrencileri ve velileri sevindirdi.

Okul Müdürü Şuuri Bayar, okulun eylül ayında eğitime başlayacağını ve 90 öğrenciyle (3 sınıf) faaliyete geçeceğini açıkladı. Okulun fiziki imkanları ve deneyimli öğretmenleri ile eğitimde yeni bir dönemin başlangıcını temsil ettiğini belirten Bayar, LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından okula yoğun ilginin olduğunu ifade etti.

Bayar, öğrencilerin tercih sürecinde okullarının öncelikli tercihlerinden biri olacağını söyledi. Ayrıca, ilçe dışından gelecek Fen Lisesi öğrencilerinin, Burhaniye'deki Hasan Akın Anadolu Lisesi Erkek öğrenci pansiyonu ile Burhaniye İmam Hatip Lisesi'nin kız ve erkek öğrenci pansiyonlarından faydalanabileceğini belirtti.

Burhaniye Kuvâ-yı Milliye Fen Lisesi, yeni öğrencilerini beklemeye başladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER