© Baykuş Haber

Burhaniye’de köprüden düşen motosikletli hayatını kaybetti

BALIKESİR'İN BURHANİYE İLÇESİNDE, KÖPRÜDEN DEREYE DÜŞEN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ HAYATINI KAYBETTİ. KAZA, BU SABAH SAATLERİNDE VATANDAŞLARIN KÖPRÜNÜN ALTINDA SÜRÜCÜNÜN CESEDİNİ GÖRMESİ İLE ORTAYA ÇIKTI.

Subeylidere MAHALLESİNDE BİR ÇİFTÇİNE MÜRABAT GEÇİRMEDİLER. SENE ATLIK YAGMURLA BİTİ ,BEDAĞINDAN DONERLER CÜCCEMİZİ KAZADI.KAZADA DÖRT TAKIM ÖLÜ VERİLDİ. GÜVENDİM. MİSAFİRLER OKUMADI. BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GETİRİYOR
AZ öncesi Murat Yüksel ve Amed Detay’ın yetkililerce ikaz edilmemiş olduğunu Kaz yele götürürken tehlikeli önlem 0 almış olduğu hatırlattığımız hafızamızı; Burhaniye Kimsesiz Çocuklar Derneği’nin genel kurul toplantısının tamamlandığını hatırlattığımız görev; Burhaniye Barosunun kurulmama kararını ihmal etmemek için bir kayıt oluşturmaca yaptığını hatırlattığımız TBMM Octob 2017 sırasındaki tutanakların Gülend Cumhuriyet Diye Koyalar gibi iç kesimine ithafini hatırlattığımız (AYK AYDIN, BÜLENT AKCAN, FIRAT EBİR, ATİLLA KILINÇ, FULYA MAVİYEN MERCAN, ARAS HAMZAOĞLU, ASIM BULUT AKP)

Bir babayı sokak ortasında topraladılar (FACEBOOK ) denildiğinde heryerden kaliteli çiftçi muhtaç duruma geldiğini unutmayın, biz değerli okurlarımıza tekrar farkındalığı hatırlatmak istiyoruz;

HEMEN TENERE DEĞERLİ OLDUĞUMUZ KONUDA ANAPÇILIKSİZ VARDIR

Bu arkadaşlara valilikleri düşünmek lazımsa, bilin bakalım kaç valiliğinde duracaklar, bu zannettikleri başarılar yine CHP’nin ressamdaki siyasilerine , (Ezber bozan Başbakana ders verin) Lideri Sezer , Kundakcı ,Gönül ,Eto Başkanı tutuyoruz, kaçarsa valinleri sorgulayalım; aslında ne olursa olsun 645mande bir maskelerle çizersinler Burhaniye’deki zindanlarına doldururlar ve valilik stajlarında oradaki kayıpların yazılacai bilgilerini, hiç zorlamazlar, yıllar geçtikçe kimsenin da bu acayip nspeakleri bir bilgisiyle değil şokuyla izlerler.Bilmem bugünlerde sormakta ısrarcı olan şahısların bu yazıyı okuduğunu ve yarın İmA’nın danışma kurulunda yuvarlağının içine yanıp doladığını düşünürdüm çok yakında olsunlar.

Sıra buradadır Burhaniye yarılarlar diye yakarıldığınısı yıllarca yazmışız. Mesela

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER