© Baykuş Haber

Burhaniyede minik öğrencilerin mezuniyet coşkusu

MEZUNİYET TÖRENİ

Burhaniye'de, Nur Çakıroğlu Albak ve Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Gündüz Bakım Evi'nin 2022-2023 eğitim-öğretim yılı yıl sonu gösterileri büyük bir katılımla gerçekleştirildi. İlköğretim hazırlık sınıfı öğrencilerinin ilkokula geçişlerinin kep atma ve diploma töreni ile kutlandığı etkinlikte, küçük yaş gruplarının yıl sonu gösterileri büyük bir coşkuyla sunuldu. Ahmet Akın Kültür Merkezi, veliler ve öğrencilerle dolup taştı, böylece eğitim-öğretim yılı renkli bir şekilde sona erdi.

Kültür İşleri Müdürü Rukiye Güven'in açılış konuşmasının ardından sahneye çıkan Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, belediyenin eğitimde fırsat eşitliği ve eğitim projelerine olan desteğini vurguladı. Başkan Deveciler, çocukların okul öncesi eğitimlerinin önemine değinerek, belediyenin sunduğu sosyal projelerden bahsetti. Ayrıca, yeni bir gündüz bakımevinin protokollerinin imzalandığını ve Burhaniye'ye üçüncü bir kreş kazandırılacağını açıkladı.

Başkan Deveciler, çocuklara destek olmak amacıyla yapılan çalışmalardan bahsederken, BURSEM ile okullara destek ve sınav hazırlık kursları gibi projelerin önemini vurguladı. Üniversite öğrencilerine burs imkanı sunarak, okul öncesinden üniversiteye kadar çocuklara destek verdiklerini ifade etti. Başkan Deveciler, emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER