© Baykuş Haber

Bursa Büyükşehirden memur adaylarına tam destek

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, BİRLİK VAKFI VE BURSA PEGEM AKADEMİ İŞBİRLİĞİYLE DÜZENLENDİĞİ "KPSS FEST11", MEMUR ADAYLARININ YOĞUN İLGİSİYLE TAMAMLANDI. ÜCRETSİZ EĞİTİM PROGRAMININ SON GÜNÜNDE MEMUR ADAYLARIYLA BİR ARAYA GELEN BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ALİNUR AKTAŞ, TÜM ADAYLARA GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLEDİ.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Birlik Vakfı ve Bursa Pegem Akademi işbirliğiyle düzenlenen "KPSS Fest11" etkinliği, memur adaylarının büyük ilgisiyle sona erdi. Ücretsiz eğitim programının son gününde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlerle bir araya geldi ve tüm adaylara başarılar diledi.

Bursa'da KPSS'ye hazırlanan memur adaylarına 2018 yılından beri ücretsiz eğitim desteği sunan Bursa Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da Birlik Vakfı ve Pegem Akademi ile işbirliği yaparak Türkiye'nin en büyük ve en kapsamlı genel tekrar kampı olan "KPSS Fest11"i düzenledi. Etkinlik, Tayyare Kültür Merkezi'nde 4 Temmuz'da "Eğitim Bilimleri" alanıyla başladı ve Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde "Genel Kültür/Genel Yetenek" alanı eğitimleriyle sona erdi. Toplamda 2 bin 500'e yakın memur adayı, bu eğitimlere katıldı.

Programın son gününde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, gençlerle bir araya geldi. Başkan Aktaş, tüm adaylara başarılar diledi ve Türkiye'nin, geleceğe kararlı bir şekilde bakan, akıllı ve vizyon sahibi devlet memurlarına ihtiyacı olduğunu vurguladı. Başkan, gençlere büyük düşünmeleri ve ufkunuzu yüksek tutmanız gerektiğini tavsiye etti.

Ayrıca, Milli Savunma eski Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Türkiye'nin artık sözü dinlenen bir ülke haline geldiğini belirterek, gençlere önemli görevler düştüğünü söyledi. Birlik Vakfı Bursa Şube Başkanı Mustafa Bayraktar ise, memlekete ve millete faydalı insanlar yetiştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. PEGEM Akademi Kurucusu Kemal Karakaya da bu projenin hızlı bir şekilde gerçekleşmesinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı'nın büyük desteklerini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER