© Baykuş Haber

Bursa İl Emniyet Müdürlüğünden ‘Huzur uygulaması

BURSA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ VATANDAŞLARIN CAN VE MAL GÜVENLİĞİ AÇISINDAN HUZUR UYGULAMASI YAPTI. YAPILAN UYGULAMADA ÇOK SAYIDA KİŞİ SORGULANIRKEN, EĞLENCE MEKANLARI DA DENETLENDİ.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların can ve mal güvenliği için bir huzur uygulaması gerçekleştirdi. Bu operasyon sırasında birçok kişi sorgulanırken, eğlence mekanları da denetlendi.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından koordine edilen bu uygulama, il genelinde gerçekleştirildi. Denetimler esnasında umuma açık mekanlar titizlikle incelenirken, ayrıca 280 araç sürücüsünün kimlik ve araç kontrolleri yapıldı. Denetimler sonucunda, 3 işyerinde tütün ürünlerinin düzenlemelere aykırı şekilde satıldığı tespit edildi ve bu işyerlerine yasal işlem başlatıldı. Ayrıca bir işyerinin tabelası ile ruhsat ismi arasında uyumsuzluk olduğu, 2 işyerinde çalışan 4 kişinin SGK kayıtlarının eksik olduğu, ve bir işyerinin canlı müzik belgesi bulunmadığı saptandı. Bu durumlara yönelik gerekli işlemler başlatılırken, 18 araç sürücüsüne toplamda 44 bin lira para cezası uygulandı.

Emniyet Müdürlüğü, bu tür uygulamaların vatandaşların can ve mal güvenliğini koruma amaçlı gerçekleştirildiğini ve benzer çalışmaların devam edeceğini açıkladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER