© Baykuş Haber

Bursa tarihi Kapalı Çarşıda bayram yoğunluğu başladı

BURSA’NIN OSMANGAZİ İLÇESİNDE BULUNAN, UZUN ÇARŞIDA BAYRAM TELAŞI BAŞLADI. BAYRAM SEBEBİYLE ALIŞVERİŞE GELEN HALK YOĞUNLUK OLUŞTURDU.

Bursa'nın tarihi Kapalı Çarşı ve Hanlar Bölgesi, Kurban Bayramı öncesinde yoğun bir kalabalığa ev sahipliği yapıyor. Bursa merkezinden ve çevre şehirlerden gelen vatandaşlar, çarşıda alışveriş yaparak bayram hazırlıklarını sürdürüyor. Tezgahlar ve vitrinler, bayram için özel olarak süslenerek kıyafetlerden gıdaya kadar birçok ürün sunuyor. Bayram alışverişi yapan vatandaşlar, fiyatların geçen bayrama göre yüksek olduğunu ifade ederken, ellerinden geldiğince sevdiklerine hediyeler almaya çalıştıklarını dile getiriyorlar.

Çarşı esnafı da fiyatların yüksek olması nedeniyle vatandaşların alışveriş yapma konusunda dikkatli davrandığını belirtiyor. Aynı zamanda, esnaf geçen yılki Kurban Bayramı'nı özlüyor ve fiyatların daha uygun olduğu günleri arıyor.

Kapalı Çarşı, bayram dolayısıyla 21.00'e kadar açık kalmaya devam edecek, böylece geç saatlere kadar alışveriş yapma fırsatı sunacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER