© Baykuş Haber

Bursa’da 200 yıllık çınar, caddeye devrildi

İsmail Hakkı SEYMEN/BURSA,(DHA)- BURSA’nın Osmangazi ilçesinde gövdesi kuruyan 200 yıllık çınar yola devrildi. Agacın bulunduğu cadde, bir süre ulaşıma kapandı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde, gövdesi kuruyan yaklaşık 200 yıllık çınar ağacı, Muradiye Mahallesi Çekirge Caddesi'nde yola devrildi. Bu olayın ardından saat 06.30 sıralarında bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Tedbir amaçlı çalışmalara başlayan ekipler, ağacın dallarını keserek yolu temizledi. Kapanan cadde, yapılan çalışmaların ardından ulaşıma yeniden açıldı.

Olayı değerlendiren Celal Ağırbaşlılar, ağacın büyük bir gürültüyle devrildiğini belirterek, "Bu ağaçlar, zaman içinde çürüyor. Belediye bakımlarını yapıyor ama çok şükür, can kaybı yaşanmadı. Bu olay, insanların yoğun olduğu zamanda da olabilirdi. Bu bölgede, insan yoğunluğu çok oluyor" şeklinde konuştu. Ağırbaşlılar, cadde üzerinde bulunan başka bir ağacın da benzer bir durum yaşayabileceğine dikkat çekerek, bu tür durumların önlenmesi için tedbir alınmasını talep etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER