© Baykuş Haber

Bursada Ak Partinin yeni ilçe başkanları mazbatalarını aldı

BURSA'DA AK PARTİNİN YENİ ATANAN 5 İLÇE BAŞKANI GÖREVLERİNE BAŞLADI. YILDIRIM, İZNİK, KARACABEY, MUSTAFAKEMALPAŞA VE GEMLİK İLÇELERİNE YENİ ATANAN 5 İLÇE BAŞKANI ANKARA'DA MAZBATALARINI ALDI.

Bursa'da AK Parti'nin yeni atanmış olan 5 ilçe başkanı görevlerine başladı. Yıldırım, İznik, Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Gemlik ilçelerine yeni atanmış olan bu 5 ilçe başkanı, mazbatalarını almak üzere Ankara'ya gittiler.

Bursa'nın Yıldırım, İznik, Karacabey, Mustafakemalpaşa ve Gemlik ilçelerinde görevlerinden istifa eden ilçe başkanlarının yerine gelecek olan 5 yeni isim belirlendi. Yıldırım ilçesine İrfan Akkaya, İznik ilçesine İnanç Şahin, Karacabey ilçesine Gültekin Saygısever, Mustafakemalpaşa ilçesine Mutlu Turgut, Gemlik ilçesine ise Tevfik Yılmaz ilçe başkanı olarak atanmıştı.

Yeni atanmış olan 5 ilçe başkanı, dün Ankara'da mazbatalarını aldılar. Mazbatalarını AK Parti Merkez Yürütme Kurulu üyesi Erkan Kandemir'den teslim alan ilçe başkanlarına hayırlı olsun dilekleri iletilmiştir. Yeni görevlerine başlayan bu 5 ilçe başkanı, partilerine hizmet etmek üzere çalışmalara başlamışlardır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER