© Baykuş Haber

Bursada cezaevinden çıkan kişi üvey babası ve annesini bıçakladı

Bursa'da cezaevinden yeni tahliye olan bir kişi, üvey babasıyla yaşadığı bir tartışmanın ardından annesine bıçakla saldırdı. Hızla olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganı yakalarken, yaralanan anne ve baba ise hastaneye kaldırıldı.

Olay, Osmangazi ilçesine bağlı Bahar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmet K. ve Aynur K. çiftinin cezaevinden yeni tahliye olan çocukları eve döndü. Ancak kısa bir süre sonra Ş.Y. adındaki genç ile üvey babası Ahmet K. arasında bir tartışma başladı. Tartışma kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü ve Ş.Y. eline geçirdiği bıçakla Ahmet K.'yı karın bölgesinden bıçakladı. Bu sırada araya giren anne Aynur K. da bıçak darbesi aldı.

Çevredekilerin bağırışmaları üzerine, olayı duyan vatandaşlar polis ekiplerini haberdar etti. Hızla olay yerine gelen Küçükbalıklı Polis Merkezi'ne bağlı ekipler, saldırganı evden kaçmadan yakaladılar. Yaralı anne ve baba ise sağlık ekiplerine teslim edildi ve Çekirge Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER